SHOP IN BOX

En butiksløsning til boxe og træningscentre

17
'Shop in box' partnere fordelt over hele landet
273643
Den samlende årlige omsætningen blandt alle 'Shop in box' partnere (- løbende år)
ENKELT OG RISIKOFRIT

Ideen bag 'Shop in Box'

Alene i 2022 brugte Rx’d Shoppen over 55.000 kroner på forsendelse af webordre. Det er penge hverken vores kunder eller vi får noget reelt ud af.

‘Shop in Box’ er ideen om, at flytte Rx’d Shop oplevelsen ud lokalt i landets boxe, hvor medlemmer kan se, prøve og købe et bredt udvalg af kvalitetsprodukter og samtidig spare fragtomkostninger og leveringstid.

Det er samtidig ideen om en omkostnings- og risikofri lokal shop-løsning i boxen, hvor der med minimum administration genereres indtægt til boxen på hvert salg og hvor boxen kun faktureres for de varer, der sælges.

SHOP IN BOX

3 UDVALGTE FORDELE

Vi synes selv, at vores Shop in Box løsning bærer en række fordele - her er tre af dem.
01.

INGEN LAGER RISIKO

Det er ærgerligt, at brænde inde med et forudbetalt varelager fordi det er svært at vurdere hvad der sælger og hvor meget.

Med vores ‘Shop in box’ løsning opkræver vi først først når varen ér solgt i boxen – og eventuelle varer, som ikke sælger, returneres blot til os. Uden omkostninger.

02.

HØJ ANDEL

Når vores produkter sælges gennem in ‘Shop in box’ deler vi selvfølgelig overskuddet med boxen.

Med mange samarbejdspartnere rundt om i landet kan vi tillade os, at give jer en større andel af overskuddet.

03.

BREDT UDVALG TIL MEDLEMMERNE

Med et bredt produkttilbud tilbydes medlemmerne i boxen et let og tilgængelig løsning når der skal købes udstyr.

Medlemmerne sparer tid på research og levering, penge på fragt og støtter samtidig boxen økonomisk så der er penge til sommerfest eller nyt udstyr.

SHOP IN BOX

VORES PARTNERE

Vi har samarbejdsaftaler med boxe og træningscentre over hele landet.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

GENERELLE SPØRGSMÅL

Hvordan fungerer 'Shop in box' kort fortalt?

Vores ‘Shop in box’ løsning er et tilbud til boxe og træningscentre om, at have et bredt udvalg af varer lokalt i boxen til salg blandt medlemmer mm. og som samtidig kan generere en indtægt til boxen ved hvert salg.

En hjørnesten i opsætningen er, at løsningen ikke skal udgøre en lagerrisiko for vores partnere (altså ingen risiko for at brænde inde med et produktlager, som ikke kan sælges). Således faktureres der altid først ‘på bagkant’ og efter, at produktet allerede er solgt og pengene modtaget i boxen.

Gælder det alle jeres produktet i shoppen?

Nej, ‘Shop in box’ omfatter som udgangspunkt vores GOAT | Functional Gear udvalg samt WOD Welder. Aftaler om øvrige produkter ifm fremvisning af produktet kan aftales efter behov.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

BETALING OG FAKTURERING

Er der opstartsbetaling forbundet med at blive 'Shop in box' partner?

Nej, der er ingen omkostninger forbundet med, at blive ‘Shop in box’ partner.

Betaler jeg ved bestilling af varer?

Nej. Kernen i vores ‘Shop in box’ koncept er, at vores partnere først betaler for produkterne når de ér solgt i boxen. Al bestilling af GOAT | Functional Gear produkter er således ‘gratis’ ved bestilling.

‘Shop in box’ aftalen omfatter en gratis levering hver måned – yderligere leveringer i indeværende måned sker mod betaling.

Hvordan tjener vi som partnere på konceptet?

‘Revenue share’ betyder løst oversat ‘deling af overskud’. Se nedenstående eksempel i grove træk;

Produkt X koster 100,- at udvikle (produktion, shipping, import mm.) og sælges til slutbrugeren for 300,- og genererer således 200,- i overskud. Sælges produktet igennem en ‘Shop in box’ partner deles overskuddet med 100,- til såvel partner som os. Fordelingen er typisk 50/50, men kan variere fra produkt til produkt.

Hvordan og hvornår faktureres jeg?

Som udgangspunkt skal der udføres status ved udgangen af hvert kvartal. Differencen mellem partners lagerstatus og det vi har anført i systemet udgør hvad der er solgt i den aktuelle periode. Senest 14 dage efter kvartalsskifte fremsendes faktura med opkrævning.