FORSENDELSE OG AFHENTNING

Ved handel via Rx’d Shop webshoppen er der tre måder at få din ordre på.

Forsendelse

Vi bruger fragtselskabet GLS – Global Logistics System – til alle vore pakkeforsendelser. Dertil bruger vi PostNord til alle postforsendelser.

Ved valg af levering findes der tre muligheder for levering med GLS;

GLS Pakkeshop: Din ordre sendes direkte til en pakkeshop efter eget valg, hvorefter du selv afhenter ordren.
Omdeling Privat: Din ordre sendes direkte til den ønskede leveringsadresse. Ved forgæves levering sætter GLS sig i kontakt med dig om det videre forløb.
Omdeling Erhverv: Din ordre sendes direkte til den ønskede erhvervsadresse (gælder kun erhvervsadresser).

Prisen for leveringen afgøres af vægten på ordren. Alle produkter i shoppen er inddelt i en af to vægtklasser; 0-5kg og +5kg.
Hvis en ordre omfatter flere produkter følger fragtprisen produktet med den ‘tungeste’ kategori. Der opkræves kun ét fragtgebyr uagtet ordrens størrelse.

Produkter afsendt via PostNord (- pr. 1/8-2019 er dette kun aktuelt for Velcro Patches) som almindelig post andrager ikke yderligere omkostninger for kunden. Der ydes ikke track’n’trace på PostNord forsendelser.

Afhentning (Aalborg)

Rx’d Shop kontoret og primære lager ligger i Aalborg (9000), hvor der også er mulighed for at afhente sin webshop ordre.

Ved ønske om afhentning, vælges ‘Afhentning’ ved FORSENDELSE i købsflowet, hvorefter vi kontakter dig vedr. tid og sted. Bemærk, at ‘Afhentning’ er undtaget de generelle tidsrammer for levering angivet i Generelle Betingelser og Vilkår.

Afhentning (Event shop)

Foruden forsendelse er det muligt at afhente sin i webshoppen købte ordre i vores fysiske event shop. Shoppen er som udgangspunkt til stede ved alle events afholdt af Rx’d Events og tillige ved en række øvrige konkurrencer og events over hele landet.

Ved ønske om afhentning, vælges ‘Afhentning’ ved FORSENDELSE i købsflowet, hvorefter vi kontakter dig vedr. tid og sted. Bemærk, at ‘Afhentning’ er undtaget de generelle tidsrammer for levering angivet i Generelle Betingelser og Vilkår.

BETALINGSINFORMATION

Kortbetaling

I både Rx’d webshoppen og vores fysiske butik er det muligt at benytte betalingskort udstedt af VISA herunder også VisaDankort. I den fysiske butik accepteres tillige MasterCard samt kort udstedt af udenlandske banker (undtagelser kan forekomme).

Når du betaler med kort via webshoppen, skal du på vores SSL-sikre betalingsside oplyse kortnummeret, kortets gyldighedsperiode samt CVC-koden, som du finder på bagsiden af kortet. Rx’d webshoppen benytter Stripe som betalingsløsning mens den fysiske butik bruger iZettle til danske transaktioner og SumUp til udenlandske.

I webshoppen reserveres ordrebeløbet på betalingskortet ved ordren afgivelse, men trækkes ikke førend ordren påbegynder behandling (skifter status fra ‘På hold’ til ‘Behandler’). Enkelte produkter ordre kan være undtaget af dette, hvilket vil være angivet hvis aktuelt.

MobilePay (kun i fysisk butik)

I vores fysiske butik kan du tillige betale via MobilePay. Rx’d Shop er oprettet som MobilePay erhverv med shopnummer “606049” (Rx’d Shop IVS).

Betalingen skal være på købets pålydende værdi og en kvittering for overførslen skal fremvises til butikkens personale efter overførsel.

Kontant betaling (kun i fysisk butik)

Den fysiske Rx’d Shop ligger ikke inde med kontantbeholdning, hvorfor vi forbeholder os retten til at afvise kontante betalinger, som ikke er ens med købets pålydende værdi (“lige penge”).

Ved erhvervskøb eller ved køb af større ordre kan der indgås aftale om køb via faktura. Betalingsvilkår og -frist aftales individuelt med køber og vil fremgå af tilsendte faktura. Generelle vilkår er gældende.